22. znanstveno-stručna konferencija HRVATSKO NOVČANO TRŽIŠTE, Opatija 2019.

 

 

PRIJAVA              PROGRAM              REZERVACIJA SMJEŠTAJA             OPĆI UVJETI

 

Pod pokroviteljstvom Predsjednice

Republike Hrvatske

 

Organizator

 

e-adresa: info@trzistenovca.hr

telefon: 01/600 98 40

 

 

 

 

 

Na ovogodišnjoj Konferenciji raspravljat će se o bankarskom sektoru s posebnim naglaskom na kretanje Republike Hrvatske prema ulasku u monetarnu uniju. Osim predstavljanja fiskalne politike, govorit će se o tržištu kapitala  i naposljetku prezentirat će se uspješne kompanije koje imaju snažan potencijal napretka.

 

Uz istaknute stručnjake, u radu Konferencije sudjeluju guverner Hrvatske narodne banke i ministar financija Republike Hrvatske koji će predstaviti monetarnu i fiskalnu politiku.

 

Kroz navedeno željeli bismo istaknuti afirmativnu Hrvatsku. Izlaganjem pozitivnih primjera pokušali bismo motivirati na ulaganje u inovacije i razvoj jer samo pozitivni trendovi uz veliki trud mogu potaknuti još bolja kretanja.

 

   
   

                                         IDEJA

Okupiti vladajuću strukturu, najbolje stručnjake i znanstvenike iz područja financija, gospodarstva i nadzornih institucija kako bi zajednički s predstavnicima uspješnih kompanija motivirali sve dionike sustava na značajniji napredak.

 

                                               CILJ

Razmjenom znanja, mišljenja i iskustva različitih profila sudionika  ubrzati gospodarske aktivnosti, poboljšati konkurentnost, potaknuti promišljanja o mogućnostima inovacija te  boljeg rasta i razvoja za dobrobit društva u cjelini.

 

 

U očekivanju Vaše prijave, pozdravljamo Vas s osobitim poštovanjem.

 

Programski odbor Konferencije

Kontakt
Tržište novca i
kratkoročnih vrijednosnica d.d.

Heinzelova 62a/III kat
10000 Zagreb, Hrvatska
+385 1 6009 840
+385 1 6009 870
info@trzistenovca.hr